Den coola kålen

Fördelarna med att äta kål är många, kål sänker östrogen, det är få kalorier och mycket nyttiga fibrer. Det är med andra ord en riktig hälsobomb fullproppad med näringsämnen som stärker immunförsvaret, stärker leder och senor, och håller tarmarna i form
Här ska ni få mitt bästa och enklaste recept:

Sätt först ugnen på 175 grader. Du behöver en stekpåse som du lägger blandade kålsorter, mina favoriter är blomkål, grönkål, brysselkål, broccoli och vitkål. Men det finns fler olika kålsorter som fänkål,savoykål, rödkål, spetskål, svartkål, prova dig fram till din favoritblandning
klyv blomkålen i fyra delar inklusive blasten, klyv broccolin i fyra delar inklusive stjälken, skär några klyftor av vitkålen och lägg allt inklusive brysselkål i stekpåsen. dock inte för full. häll över olivolja, salta och peppra. Klipp några små hål i påsen, och sätt in i ugnen i 30 minuter. Klart 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *