Pepparkaksgranola

Doften av pepparkaka, den är ljuvlig, och den här Granolan är mums

Här kommer receptet:

  • Sätt ugnen på 150 grader smält 0,5 dl kokosolja i en mugg, tillsätt 0,5 dl vatten och 0,5 dl agavesirap
  • Ta fram en långpanna och häll i 7 dl havregryn, 250 g hackad mandel, 2 dl hela linfrön och 3 dl boveteflingor och 1 msk pepparkakskrydda.
  • Häll kokosoljablandningen över och baka runt det med händerna, krama in fukten i grynblandningen och ställ in i ugnen i 60 minuter till Granolan har torkat, rör var 10-15 minut med en slev.
  • Tillsätt sedan 4 dl rostade kokosflingor, 1 dl russin, 100 g hackade torkade aprikoser och tillsätt ytterligare 0,5 msk pepparkakskrydda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *